1 L
kraft enten (kylling eller grønnsak) 100g philadelphia ost 3 fedd hvitløk 1ss smør
2 ss
olivenolje
1 stor
rødløk salt/pepper 1 laurbærblad 4 kyllingfileter 1 ss honning
1 ss
sitronsaft
gresskarkjerner
225 grader
i 20-30 min (litt etter hvor store de er). Skrap så ut innholdet med en skje (når gresskaret er ferdig bakt og mørt) og tilsett i gryta. Rør godt sammen.. ... og sett kjelen i vasken. Kjør suppa jevn med en stavmikser :) La suppa få et oppkok... .. og rør så inn philadelphia. Smak til med salt og pepper! Kyllingen ble marinert i:
2 ss
honning 2 ss sitronsaft salt/pepper 1 ss soyasaus salt/pepper
7 dl
hvetemel 1/2 pk fersk gjær 1 ts maldonsalt 1 ss sukker 3 ss olivenolje (til deigen)
1 ts
rosemarin
1 neve
soltørkede tomater noen kalimata oliven (uten stein) Foccacia har jeg ikke laget før, så dette ble mitt første forsøk! Meget fornøyd med resultatet, kunne likevel kanskje ha blitt stekt litt lengre. Bland sammen alle ingrediensene til deigen og la den heve til dobbel str Ha så deigen oer i en smurt form og la den heve i 15 min Dryss så over olivenolje og lag "smilehull" i deigen. Legg gjerne på soltørkede tomater, løk, rosemarin eller det du måtte ønske på toppen av foccaciaen (se bildet). Dryss over skikkelig flaksalt/fingersalt og stek i ovnen på 220 grader i rundt 20 min Lekert hæ? Suppa ble servert med kylling, ristede pinjekjerner og gresskarkjerner! Og foccaciabrødet da <3 Mmmm, lekkert ble det :) Håper du lager denne lekre suppa en dag nå som høsten nærmer seg.
Her servertmed kokte,hele, stekte poteter. Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Her servertmed kokte,hele, stekte poteter. Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Ha litt smør/olje på stekepannen eller bruk en gryte, surr løken og vårløk til de begynner å bli myke, tilsett rosmarin og hell over creme fraiche, kremfløte og la dette surre sammen et par minutter mens du smaker til med soya, kyllingfond, salt, pepper, gele
Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron. Så følger middags oppskriften som jeg også var så heldig og fikk fra Inger Lise Tjørsvaag på jobb
Jeg startet med å steke grønnsakene i panna med smør og olje. Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.