Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvite sausen. Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfiletmed varme grønnsakerog en smakfull saus
Gni inn skankene med salt og pepper. Grønnsaker. Ha over grovhakket løk og hvitløk. Brun dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og legg dem i en ildfast form
Etter møte inviterte vi med oss en venninnne hjem på middag, så da måtte vi legge hodene i bløt. (siden vi hadde bare to kyllingfileter skar vi også opp to kjøttpølser som vi hadde opp i sausen, og det smakte utmerket)
I går laget jeg noen supergode kyllingfileter fylt med ost og pesto, surret inn i bacon. Skjær et fint snitt i kyllingfileten, så du får en liten "lomme" hvor du kan fylle kremosten, pesto og soltørkede tomater
Server kyllingfiletenmed de ovnsbakte potetene og grønnsakene, litt saus, evt. Legg kyllingfiletene i en pose sammen med marinaden noen timer, gjerne natten over
Tørk av kyllingfiletenemed et kjøkkenpapir slik at de er helt tørre, da får du fin stekeskorpe. I dag har jeg også brukt pære, sammen med potet oggrønnsaker, det ga det hele en fin sødme som passet veldig godt til kyllingen
Jeg serverte paien medovnsbaktegrønnsaker, som du steker sammen med paien og en helt herlig tyttebærsaus ✿ Den kan også serveres uten noe ekstra tilbehør
Jeg synes søtpoteter smaker aller best når de er skikkelig møre, men det er smak og behag. Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.