Bland alt godt og tilsett malte cashewnøtter og stekte kyllingfileter. Bare husk å legge kyllingen i marinaden kvelden i forveien eller i verste fall en time før du steker den
- 2-3 kyllingfileter- salt- spiskummen- malt koriander- 2 dl matyoghurt eller yoghurt naturell- 1 stor løk- 4 fedd hvitløk- ca. 5 cm fersk ingefær- 4 ss garam masala krydder- 1 boks (400 g) grovhakkede tomater- 3 dl fløte(- 1/2 finhakket chili med frø og kayennepepper hvis du vil ha et hottere resultat)- 2 dl bulgur- 4 dl vann- 1/2 ts saltBle du fristet. 2-3 kyllingfileter. 2 dl matyoghurt eller yoghurt naturell. 4 ss garam masala. 1/2 finhakket chili med frø
Skjær kyllingfilet i små firkanter og stek på middels varme sammen med hvitløk og krydder. Tilsett en boks med hakkede tomater og litt tomatpuré, la det småputre og tykne
Bland kyllingenmed marinaden og hel over i en brødpose. Ta opp litt av tomaten og løken mens du kjører en stavmikser oppi gryten med saus og litt tomat/løk
Bland kyllingfiletenemed marinaden og la den stå kjølig i minst én time. Ha krydrene sammen medyoghurt naturell i en bolle, riv over litt fersk ingefær, skvis over litt sitronsaft og tilsett et par spiseskjeer med en nøytral olje
♦ Skjær kylling i terninger og stek sammen med hakkede tomater, tomatpuré og krydder. ♦ Riv en agurk og press ut saften, rør sammen med kesam og et halvt most hvitløksfedd
Så da må denne også få komme med. Jeg har lagt ut en oppskrift på kyllingtikkamasala før, men på lørdag lagde jeg denne og den ble enda bedre enn den andre varianten
Ha i boks med tomat, salt og smak til med pepper. Server med nan brød. Etterhvert har indisk mat blitt svært populært, og indisk er også svært smakfullt
Server med ris og salat. Kyllingfileene skjæres i biter og legges i en bolle. Ønsker du å ha kyllingen i blandingen kan denne tilsettes når du har kokt opp sausen
Bland sammen ingrediensene i marinaden, og bland det godt med kjøttet. Etter å ha vært veldig fornøyd med at jeg lagde Chicken Vindaloo i forrige uke, så prøver jeg meg nå på KyllingTikkaMasala
Server gjerne med ris eller couscous og salat til. Sett bollen i kjøleskapet med plastfolie rundt. Det finnes mange gode indiske retter og en av dem er KyllingTikkaMasala
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Serveres med kokt ris, nanbrødog mynte- ogyoghurtraita. Klarte heldigvis å lage det spiselig ved å tilsette noen ss med fløte og creme fraiche og strø over cashewnøtter og bladpersille
Vi hadde dette til middag i går, og jeg gleder meg allerede til å spise restene i senere i dag hehe Det er også perfekt å ha med til lunsj, om det er nok rester vel å merke
Sammen med de andre ingrediensene gir dette masse gode smaker, og du får en herlig indisk middag som krever lite forberedelser og ellers koser seg i ovnen mesteparten av tiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.