Klar til steking~♥~ Spis & nyt. Krydre medlitt salt og pepper før servering. Tilbered couscous i en kjele, sammen med sitronsaft etter anvisning på pakken, dekk med lokk og la det trekke i fem minutter
For oppskrift på balsamicobakte cherrytomater, se her. litt smør til steking av torsk og sopp. Maten kan fort bli litt for salt, så hold igjen på saltet
Stek fisken i stekepanne og server sammen med tilbehøret. Skjær opp gulrøtter ogrødløk som du steker på lav-middels varme i smør (det skal ikke bli brunt, men mykt og gyldent
Legg cherrytomatene i en ildfast form og hell eller spray på litt olje. Hakk opp bacon og stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom til de blir sprø
Jeg hadde cherrytomater, spirer og balsamico eddik til. (Ikke la røren stå lenge, for saltet gjør at squashen gir fra seg væske og røren kan fort bli litt tynn
Server fisken medrødløk på toppen, salat og poteter ved siden av. Del opp alle grønnsakene, ha dem over i en bolle og dynk med olje og appelsinjuice og dryss litt sukker over
Når løken er myk legger du fisken oppå medlitt salt og pepper på toppen og sett lokket på. Stek skivet løk i olivenolje med salt, pepper, sukker og eddik
Legg cherrytomatene i en ildfast form og hell eller spray på litt olje. Hakk opp bacon og stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom
Blir den for tykk eller sterk på smak kan du spe den medlitt vann eller melk. litt vann eller melk. Da er jeg tilbake etter en lang og god sommerferie, og starter med en frisk og god lakserett
Helstekt and til lunsj på en lørdag var vanlig der, men rimelig uvant for meg som er oppvokst med god mat altså, men en del matpakker og svette gulostbrødskiver ble det jo
Laksen baker du i ovnen medlitt salt, pepper, olivenolje og sitronsaft over. Blanding av masse gode smaker - og som vanlig tok det ikke all verdens med tid å lage dette heller
Når pizzaene er ferdig stekt brer du over ruccola og strør over pinjekjerner. Tilsett littoglitt mel mens deigen elter til du får en fast og fin deig som slipper bollen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.