Forrige helg laget vi pannekaker til frokost. Siden Emilia har cøliaki og er laktoseintolerant, lagde jeg pannekakene uten gluten og med laktosefri melk
Muligvis det var vår fornemmelsene i luften eller tanken på at jeg snart skal på ha påskeferie, uansett så hadde jeg lyst på risotto med vårgrønnsaker til middag
Smak til med salt og pepper. Ha i mel og tilsett varm melk, revet muskatnøtt og salt. Gjenta det hele med grønnsaksblanding, hvit saus og revet parmesanost til du får fem lag
Hell over rødvin, smak til med salt og pepper. Tilsett hakkede tomater og persille. Fres grønnsakene i olje, tilsett kjøtterningene og stek på sterk varme i ca 5 minutter
Forrige helg var jeg invitert til Parma Italia for å være med på «Festival del Prosciutto di Parma». Prosciutto di Parma produseres og spekes kun i det tradisjonelle produksjonsområdet i nærheten av Parma, en liten by nord i Emilia Romagna-området i Italia
I dag trosset hele barselgruppe kulden og kom på besøk til meg og Emilia. I år som i fjor fikk jeg lagd krydderkake med tyttebær som smakte godt til hjemmelaget gløgg
Vi har en familiefavorit, vi for så vidt fler men denne hører nok til de mer sjeldne. Beina som er skjært fra stekes for seg, krydres med salt og pepper og spises til
Jeg synes imidlertidig ikke at jeg er så god til asiatisk mat, men ikke desto mindre så prøvde jeg meg på en thailandsk suppe, eller thailandsk inspireret suppe bør jeg kanskje kalde den
Når det er en ensartet masse tilsetter jeg de frsone bær. Jeg bruker en stavblender men det er også fullt mulig å bruke en vannlig blender evt foodprocessor til å blende med
Pappan tilEmilia setter best pris på Annas favoritt sjokoladekake med sjokoladekrem men med litt dårlig planlegging så fikk vi improvisere med det vi hadde hjemme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.