Jeg måtte steke min litt lengre, men kaken er ferdig når den enda er litt myk i midten. Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve
Barnas bestesjokoladekake er verdens enkleste kake å lage. Stek kaken på 180 °C i 25-30 minutter. Husk å like matoppskrifter1 på facebook, og hjelp oss ved å dele siden med vennene dine
Før jeg startet denne bloggen samlet jeg alle favorittoppskriftenemine i en liten, rød skrivebok. Og den aller første oppskriften i boken var denne sjokoladekaken
Vi sikter kun et tynnt lag melis oppå og serverer gjerne sjokoladekake med iskrem eller bær. Med ei velbrukt browniesoppskrift som utgangspunkt er denne sjokoladekaka utarbeidet for flere år siden
Denne saftige sjokoladekaken er en 24-layer chocolate cake som er full av fyldig, mørk sjokolade. Pisk over vannbad (gryte med litt kokende vann) i 6-8 minutter til det blir en fyldig krem, og deretter 2 minutter til på benken. 6-8 minutter til det blir en fyldig krem, og deretter. 2 minutter til på benken
minutter. sjokoladekakebunn, et lag med gelé og en myk sjokoladetrøffel som glasur. På grunn av god syre i geleen, er kaken friskere enn de fleste sjokoladekaker, som kan bli litt tunge
minutter. sjokoladekakebunn, et lag med gelé og en myk sjokoladetrøffel som glasur. På grunn av god syre i geleen, er kaken friskere enn de fleste sjokoladekaker, som kan bli litt tunge
Hell røren i en smurt langpanne og stek ved 200 grader i nederste rille, 25 - 30 min. Hell røren i en smurt langpanne og stek ved 200 grader i nederste rille, 25 - 30 min
La den stå noen minutter før den hvelves på rist og avkjøles. Oppskrifta stod i et bilag i Allers for ca 12 år siden, og skal det bakes sjokoladekake i langpanne, er det denne jeg alltid baker. 30 min
Og siden det er barn i familien var jo sjokoladekake en selvfølgelighet, men jeg synes kjøpekakene er så utrolig søte, og de jeg lager selv synes jeg blir så tørre og tunge, så da stod jeg der og ante ingen råd, før jeg kom på at svigerinnen min lager verdens bestesjokoladekake
Sjokoladekake med kefir. Stekes midt i ovnen i 35-45 min, på 175 *C. Jeg halverer alltid oppskriften og bruker enten en rund form 24 cm/dm eller en langform 40X30
Men etter jeg smakte denne på jobben min så er jeg frelst, også er den jo så utrolig lett å lage. Her kommer oppskriften til dere, så kan dere jo prøve selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.