Den smaker også nydelig som en forrett, men da må den lages mye mindre. I Italia får man bruschetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av et stykke ristet brød med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
Mos hvitløksfedd og smør det utover brødet før du dekker det med relativt finhakkede tomater. Sprinkle rikelig med olivenolje, samt salt og nykvernet pepper
Ta dem ut av stekeovnen og dekk medtomater i båter eller terninger. Dekk dem med smuldret fetaostog sett dem under grillelementet til osten er en anelse brun og myk
Det finnes et mange varianter av bruschetta. Fjern stenene fra tomatene opp del opp i fine små terninger og bland med olje og hakket basilikum, revet parmesan og hvitløk
Under får du oppskrift på lun potetsalat medfetaogtomat. Grillsesongen begynner kanskje i mai for noen (for noen enda tidligere), og da er det kjekt med en deilig lun potetsalat på tur
La dette stå i fem minutterRist nøttene i noen minutter på middels varme i en panneBland olje, eddik og urterSmak til med pepper og mer salt, om ønskelig
Folat er et B-vitamin som jobber med mye av det som de andre B-vitaminene gjør, men som også har spesifikke oppgaver i tilknytning til graviditet og å holde oss opplagte
V. i. e. r. s. å. h. l. d. g. k. u. n. t. p. a. j. o. f. m. b. ,. T. I. S. ø. P. 1. 5. 0. 2. v. -. 3. F. y. (. ). 6. 8. L. B. 4. c. A. H. °. C. –. K. /. D. F l. d l
Og ikke minst varm cous cous med smør. Jeg la min elsk på mange matretter som var helt nye for meg, men jeg husker også et par som jeg kviet meg ordentlig for når jeg så de sto på menyen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.