Fransk løksuppe er helt klart en av mine favoritter. Surr den i en kasserolle med olje eller smør på middels varme minst 15 minutter. Har du tid blir den enda rundere på smak om du lar den surre på svak varme i 30 – 60 minutter. Tilsett timian og laurbærblad og la det småkoke i 15 min. Gratiner i ovnen på 250 grader til osten blir gylden, ca 5-7 min. 15 minutter Har du tid blir den enda rundere på smak om du lar den surre på svak varme i. 60 minutter Ven løken en gang i blant og etterfyll med smør. 15 min Rist
Ble rimelig frustrert, og ikke minst MØKKLEI makroner. FRANSKE MAKRONER. Mange har vært nyskjerrige på fremgangsmåten min, fordi mange ofte får samme problemet som meg
ett minutt før du begynner å røre. Franske makroner en kanskje noe av det mest sofistikerte. fått en matt og tørr overflate ca 30 minutter. stekeovn i 12 – 15 minutter. Sett sjokoladeganachen i kjøleskapet i ca 20 – 30 minutt til
5 minutter. 5 minutter. Slik gjør du detForvarm stekeovnen til 250 °C. Fres løk blank i smeltet smør. Ha i varmt vann og buljongterning og la suppen koke i ca
De er så elegante og delikate, og ikke minst gode. Jeg ble veldig glad da min gode venninne Anna lærte meg opp til å lage makroner helt selv - og her kommer grunnoppskriften, og den er slettes ikke vanskelig
Melt butter over medium high heat in a large pan or a large saucepan until foaming. Det var en kveld i hvor vi var på besøk hos et vennepar av oss som er over middels interesserte i mat og vin, og fikk servert verdens beste franske løksuppen som vi noen gang har smakt
Hell så over god kraft og krydder og la det simre på svak varme i minst en halvtime, gjerne lenger. En skive surdeig med ost på toppen som gratineres i ovnen et par minutter fører suppen til nye høyder
Franske makroner er jo noe de fleste amatørbakere i en alder av 17 kan, og elsker. 13-14 min. På tredje forsøk ble dette vellykket selv for meg, med god hjelp fra en venninne
Disse nydelige og møre franske småkakene kan anbefales på det varmeste. Stekeovn 190 grader i 9-10 minutter midt i ovnen. Legg dem på 2 bakepapirkledde stekebrett, lag et mønster med en gaffel midt på og stek som angitt ved 190 grader i 9-10 minutter midt i ovnen til gyldne
La epleskivene marinere i krydder, sukker og sitron i 30 – 40 min. Dekk til hele paien med folie og stek den midt i ovnen ved 225 grader i 30-40 minutter. Stek videre i 10-15 minutter, eller til paien er gyllen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.