28 åring
ble eg veldig syk, med utrolig høyt blodtrykk og med en kropp som ikke fungerte. Kroppen fikk ikke i seg rett næring, eg hadde blitt overvektig, med en BMI på 34. Vi slet med å bli gravid, og legene fant ikke ut så mye anna enn at eg kanskje skulle videre utredes for ME eller FIBRO. Eller at eg kanskje burde tenke på å slanke meg. Dette føltes i grunn feil ut for min del, fordi eg
29 år
var eg så dårlig at sofaen var min bestevenn, pepsi max og potetgull hadde blitt min trøst, og vekta var
Fine minner ga meg lyst til å gjenskape retten som jeg selv ikke har laget før. Så her er oppskriften på tradisjonsrik røkt kolje- til minne om Johannes og gode samtaler på kjøkkenet
det kan gi mer smak til auberginen og skal visstnok også gjøre at den trekker til seg mindre olje om du skal fritere den og den slags ting er viktig for deg
De siste årene har den også blitt en stadig viktigere del av også vestlig kosthold, ikke minst på grunn av ønsket om å spise sunnere eller et kosthold basert på mindre kjøtt
min egen oppskrift på Piccata alla Milanese. Uansett har jeg min egen oppskrift der jeg lager det med svinefilet og ikke med kalvekjøtt som originalen har
Kommer fra naturlige mineraler og gir Coca-Cola den litt spisse smaken som biter lett på tunga. Året var 1886 og stedet var byen Atlanta i staten Georgia, USA
Sauer baconet i olivenolje i en stor jerngryte over høy tempratur til baconet er blitt ganske sprøtt, ca 8 minutter. Tørk kjøttet godt med kjøkkenpapir, krydder så generøst med salt og pepper, vend kjøttet i melet til alt er godt dekket, Brun kjøttet i panne i tre omganger, på høy varme, i samme panne, ca 5 minutter pr omgang. Når alt kjøttet er brunet ha i løk og gulrot i panna og sauter til løken er blitt lys brun, ca 6 minutter. Tilsett så hvitløken og steik viderer i ca 1 minutt. Tilssett 2,5 dl kraft og Congacen i gryta , la det koke til det er redusert ned til sirup, ca 8 minutter
Med en kritisk mine fortærte hun favorittgrønnsakene, lo en henrykt, hysterisk latter, -og døde. Fileter fisken, og la filetene trekke i sausen noen minutter
Jeg våger meg endelig til å fortelle hele min slankehistorie gjennom det siste året. Lavkarbo er kort fortalt en diett/livstil som dreier seg om å spise mest proteiner og fett, og minnimalt karbohydrater, spesielt de raske som ris, potet, pasta, mel, sukker, gjærbakst ol
Litt C-vitamin, lite energi, men mye vann, nesten hundre prosent. Ha i agurkskivene og kok forsiktig i 5 minutter. Ta ut skivene med hullsleiv, og fordel i rengjorte, steriliserte glass (110 grader i stekeovn i 30 minutter, gjelder også for oppskriftene ovenfor). 5 minutter Ta ut skivene med hullsleiv, og fordel i rengjorte, steriliserte glass
Om hva slags tilbehør som passer og ikke, og ikke minst om stekingen av kjøttet. Da undertegnede tok jobben med å skjære opp steken, minnet det tidvis mer om leverpostei enn kjøtt
Etter mine lefseutkjevlingskunnskaper, var dette en veldig god idé. Lefsene falt i smak hjemme, og flatbrødene (kom velberga hjem) som ligger til utstilling på kjøkkenbenken minsker i høyden hver gang noen går forbi
Jeg trives rett og slett ikke å slikke sol på min voksne dager. I dag mikset jeg basilikumpesto til den ble sausete som passet perfekt til å vende inn i min hjemmelagde pasta
Stek 180 grader i 25-30 min. Hei hopp. For første gang i historien lagde jeg en brownies uten sprekker. Sprø kanter å myk inni akkurat som den skal være
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.