Yoghurt bidrar med proteiner, kalsium, jod, B-vitaminer og fosfor. Tradisjonell gresk og tyrkisk yoghurt er begge matyoghurter som inneholder mer fett enn tradisjonell naturell yoghurt, samtidig som ingen av disse inneholder tilsatt sukker
Bringebærene bugner i min hage,jeg finner fremdeles rips og sporadiske jordbær. Så fant jeg fram tyrkisk yoghurt(som faktisk var det eneste jeg hadde, kjøleskapet er røket,all fløte og melk er brukt opp
Jeg handler minetyrkiske råvarer og friske grønnsaker hos Moss Frukt og Grønt i Varnaveien. Ha olivenolje i en stor kjele og surr hvitløk og chili i ett minutt før du har i løk og paprika
Det går også fint an å bruke pizzastein eller pizzastål, men har du ikke noen av delene er det verdt å gjøre litt research – ofte finner du minst like gode alternativer til en langt billigere penge
Jeg brukte blant annet hvitløk, salt, pepper, kummin og pizzakrydder. Kok blomkålen i mikro på full effekt i 6-7 minutter slik at den blir kokt. Stek bunnen i ovn på 210 grader i cirka 20-30 minutter
Kebab (Tyrkisk kebab). Sett de på grillspyd og grill de i 5-6 minutter på hver side,. og stek de i ovnen 200 grader i ca 10-15 minutter. Stek formen i ovnen 200 grader sammen med kebabene, 10-15 min
20 min ved 200°C. Deig. 8 dl mel 2 dl lunken melk 7 g tørr gjær 1 egg 1 egg hvite 2 ss smeltet smør 1 ts salt Ha alt i kjøkkenmaskinen og elt til en smidig deig
Dette er en super enkel, men smakfull måte å lage tyrkisk kebab på. Stekes på 180 grader i 10 minutter. 1/2 beger tyrkisk yoghurt. 1/2 beger tyrkisk yoghurt
Ha røren i en langpanne, 30 x 40 cm kledd med bakepapir og stek kaken på 180 grader i ca 30 min. Misforstå meg rett, jeg elsker sjokoladekake også sjokoladelangpanner, selv Toro
1 pose Tyrkisk Pepper (denne hakker du i stykker til små biter, legg de i en pose og slå de i stykker). Sprøyt deretter ut små marengstopper på stekeplaten og stek disse ved 100 grader i minst 60 min. 1 pose Tyrkisk Pepper (denne hakker du i stykker til små biter, legg de i en pose og slå de i stykker)
I mine øyne er imidlertid både den tyrkiske og den arabiske varianten bedre. Jeg bruker derfor mindre olje og en blanding av tomatpuré og hakkede tomater til tomatsausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.