Heisann, da er det helg igjen. Håper dere har hatt en fin uke og helg så langt. ). Godt med litt fri, har slitt med smerter skulder, arm og nakken i det siste
I dag hadde vi blomkål grateng til middag (skal legge ut oppskrift en annen dag) og måtte ha noe varmt til lørdagskos og fikk lyst og mimre litt tilbake til herlig syden rett
Kok opp vannet og la fisken trekke på svak varme til den er gjennomkokt, ca 5-12 minutter. . Det fine med høsten er fargene i naturen og når man skal være ærlig så er det jo utrolig koselig i skumringen å nyte et godt måltid i lys av levende lys
De siste ti minutter spydene steker, freser du nudlene varme i litt olje, deretter tilsetter du krydderblandingen som du laget i foodprocessoren tidligere og til slutt drysser du over og røre inn kashew nøttene som du har brunet
Absolutt en verdig lørdags lavkarbo-middag. Nå er jeg skikkelig døsig her jeg sitter i soffaen. Dagens middag var det Khai som sto for, jeg bare bisto litt, og lagde dessert
* Planken 3sett til failure* Situps m/vektplate 4x12* Situps maskin 3x20Avsluttet med en rolig 23 minutters kardio på tredemølla med 4,7 i hastighet og 9% motbakke
Store deler av dagen min har gått med til lesing, og lek med lillebror. Hei hvor det går. . Idag har vært en ganske maraton dag, så nå var det deilig å synke ned i sofaen
) Det blir en rolig helg for min del, skal jobbe i morgen også. 2 plater butterdeig, tines på benken i 20 min. Stekes på 165 grader i 30 min eller mer, til paien har fått en gylden farge og eggeblandingen er stivnet. Related 2 plater butterdeig, tines på benken i 20 min 1 kyllingfilet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.