Oppskrift for 4 personer2,5-3 kg lutefisk3-4 dl fint kjøkkensaltForvarmet stekeovn 180-200 C i ca 20 minJeg unngår frossen fisk, men vakumpakket kan gå greit
Kjøttet er hvitt og delikat, har en fin fasthet, og ikke minst – en fantastisk smak. Hvis du serverer rødvin til skrei bør du velge en vin med snille tanniner, bra syre og frisk frukt
Etter en bit eller to eller toppen tre er i hvert fall magen og smaksløkene mine fornøyd. Den ble ikke mindre flott av at nabo Kristian klarte å lede alle de frammøtte damene over i henførte sukk og høylytt smatting som varte leeenge
Ripssaft er uten tvil min favoritt, den smaker rett og slett himmelsk. Men inntil videre er det veldig kjekt å ha snille naboer, gode venner og ei svigermor som ikkje bruker alt dem har sjøl
Stek scampi så de ikke er råe i midten og ha i sukkerertene det siste halve minuttet. 1/2 løk1 ss smør1/2 dl villris (helst rød villris som du får i innvandrer butikkene)2 1/2 dl vann1/2 grønnsaks buljongterning1/2 dl jasminris1/2 rød paprikaPILAFFIRISSkrell og finhakk løken. La risen koke under lokk i ca 20 min. Så rører du inn jasminrisen og lar dette koke ytterligere 20 min. Finn hakk og tilsett paprika når det gjenstår ca 5 min av koketiden. Tilsett krydder, fløte, fiskefond, vann og appelsinjuice, og la sausen småkoke i ca 10-15 min. Stek kamskjellene 1 min på hver side
At den er kjapp og enkel å lage, lett å tilpasse og ikke minst smaker godt, gjør den til en sikker og trygg kakeoppskrift som passer perfekt når naboen stikker hodet inn for en kopp kaffe
10 minutter. Tilsett sukker og la marmeladen koke videre i 10 - 15 minutter. 15 minutter Smak til med sitron og mere sukker om du synes det ikke er søtt nok
Jeg lar det stå i kjøleskap i minst to timer før jeg tar det ut. ), «Julecupcakes anno 2012″, marshmallows, Bounty bars og ikke minst juleflesket mitt eller hjemmelagde «Seigmenn» om du vil
Den er ihvertfall utrolig god og frisk, så jeg ville ha den på bursdagen min. Oppskriften på flykrasj kaken har jeg fått fra naboen min, Jannicke som er kjempeflink til å bake kaker
hun står med sitt eget mini baker utstyr. Etter hev i ca 15 minutt. Stek i ovnen 200 grader i ca 20 minutt til gyllen skorpe. ca 20 minutt til gyllen skorpe
Grunnen var at jeg var en hund etter jordbær og min mormor hadde lagt jordbær i sprit. La det den stå i minst en måned, men jo lenger den får stå, jo bedre blir den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.