Dette er min forenklede versjonav den Indiskekyllingsuppen. Tilsett gulrøtter, epler og karri og la dette surre med etminutt eller så, før du tilsetter kyllingkraften
Suppen er krydret med curry, noe som gir den karakteristiske indiske smaken. Koriander er mye brukt i det indiske kjøkken, noe jeg ikke er spesielt begeistret for, men i kombinasjon med fløte, blir denne ikke så fremtredende
ingen fare barn om spiser suppa alkoholen i suppen fordampes. 1 så kutt pura begg halv delene i skiver frem til det grønne og riv av det stygge eller kast. sil skalet så hel fond vannet i buljong (løk m olje) ha oppi melken rør før vinen lade små kokke rør ver 5 min så det ikke kokker over 3hel gryte kjøtte oppi kjekk at fisken er kokkt etter 1 halvt min til slutt ha i rekene før maten servers til slutt presset lime eller sitron til servering
Dette er i mine øyne en suppe med mye smak, den varmer godt i en kald vinterkropp. Ha så kjøttet oppi gryten og smak til med matfløte for å runde av smaken litt
Varm olje i en romslig kasserolle og fres løk og hvitløk et par minutter med karripasta (madras curry paste finnes både mild og sterk i asiahyllen), tørre krydder, sukker, revet ingefær og chili
Tilsett gulrøttene (hakkede), og surr blandingen noen minutter til. // Fløyelsmyk linse- og gulrotsuppe - med en fyldig smak av kokosmelk, hvitløk, ingefær og deilige kryddere //
Min væska seg litt ekstra fordi eg denne gangen brukte en boks kokosmelk og en boks lett kokosmelk. Miks sammen resten av ingrediensene i en liten kjele og la det få eit oppkok
Dryss over garam masala, karri og sukker, og fres i et par minutter. Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.