Jeg har nemlig fått erfare at studenter, og da spesielt de danske, synes det er fryktelig hyggelig å krype sammen i gosselige fattigdom-og-sult-fellesskaper hvor man komponerer veldig mye mat til en veldig billig penge ogspisertil vi nærmest liggerunder bordet – slik at vi noen stakkars timer kan glemme at vi egentlig er fattige studenter fordi magene våres er så fulle at hjernene ikke en gang fungerer skikkelig
Til slutt litt fersk dill ogserver med sitronbåter ved siden av. Bruk det du selv tror vil passe, men erfaringsmessiger solbærsyltetøy spennende til ost
Grunnen til at jeg gjorde dette allerede i septemberer at jeg i samarbeid med Karo Pharma, som står bak varemerket Apro tradisjoner, har laget et lite julehefte som du nå kan plukke med deg gratis fra de fleste apotekene i Norge
Idag er det fastelavnog dagen har vi tilbrakt sammen med familie. Det finnes utallige bolleoppskrifter, men det er bare en som jeg bruker på bollesøndag og det er oppskriften til far
Dette er oppskriften til min kjære sjef som er kjempe flink med gjærbakst og baking. Bruk en saks til å klippe et nokså dypt kryss på toppen av hver bolle
I dag er det en av minefavoritter jeg deler med dere. I Danmark erfrikadeller vel egentlig ikke noe spesielt,- vi er vokst opp med dem, alle har et forhold til dem og alle har en oppskrift på dem
Herligesmaker som gjør seg på det klassiske smørbrødbordet. Servér smørbrødene med godt drikke. Herer 10 suverene danske favoritterlekkertdandert på rugbrød
Med både fastelavnog morsdag på søndag, er det lov å "fråtse" i boller av alle slag, i dag skal jeg bake noen med krem og noen med vaniljekrem - og noen med litt bringsbærsyltetøy i tillegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.