Ha alle ingrediensene bortsett fra olivenolje i en beholder og miks sammen med en stavmikser. Bearnaise, peppersaus, soppsaus osv er alltid knallgodt, men har du testet chimichurri på biffen noen gang
Har du kjøtt med mye fett, skjær det bort da det ikke "smelter" på samme måte som i ovn. Nå er det helg og da står utetrening på programmet så skal ikke se bort i fra at det blir slowcooked mat her i dag også , som lager seg selv mens jeg trener
Fjern steinene fra de ferske dadlene og surr spekeskinke rundt. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Ein lærer stadig nye ting, sjølv om mykje matlaging går på autopilot når einhar gjort det nokre år. Her i jula lagde vi eit klassisk svensk julbord, sidan vi har feira i huset vårt i Sverige denne jula
Jeg har fått lov til å teste flere av deres produkter (ikke den verste oppgaven jeg har fått. Jeg har kuttet sukker to ganger, den ene gangen var omtrent da jeg startet denne bloggen, og nå igjen i januar etter en graviditet og barseltid i skolebollens og melkesjokoladens tegn
Eller rettere sagt, nå har vi fått inn" juleposer" til hunden. Vi har også fått en egen julekategori i butikken hvor du kan finne julegaver, julestrømper og fyll til adventskalender
Og hittil har maten bestått av. I dag hadde jeg lyst på en såkalt oppkarbing. jeg liker egentlig ikke å kalle det for det, for da høres det ut som om jeg aldri spiser det ellers
i dag har jeg hatt en sånn dag. Så har jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burde ryddes og shines til datteren vår får besøk i helga… and the list keeps going
Sånn er det å være student, hvertfall er det sånn jeg har det dette halvåret. Har ikke skole før 12 i dag, så da har morgentimene gått med til å sove ut, gå en tur ute, kaffe og til å se gårdsdagens episode av "Hellstrøm rydder opp hjemme"(hurra for nett-tv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.