Misosuppe er en tradisjonell japansk suppe som japanerne gjerne spiser opptil flere ganger daglig, men suppen er også en viktig rett i et makrobiotisk kosthold
En misosuppe er i grunn meget enkelt. Miso er en japansk smakstilsetning som er laget av fermenterte soyabønner og eventuelt noe tillegg som ris og bygg for eksempel
Legg koktenudler i en stor suppebolle, hell over med misosuppe, legg på spicy sambal svinekjøttdeig med bønnespirer, dryss over med frisk vårløk og legg til slutt på egg og nori
Sobanudler spises gjerne med wokede grønnsaker og kjøtt/tofu, i misosuppe, kalde med dip m. En av de tingene jeg nå kan spise er bokhvete, så da bar det av sted til helsekosten for å kjøpe sobanudler
noriruller med reker og avokadohåndrullet sushi med glasert ålpresset sushi med akkaromelettruller med aspargessushiboller med roastbiffGrønne bønner med sesamdressingMisosuppeTil nesten all sushi trengs ris, og det beste er å begynne med å koke risen
I blant er det veldig godt med en styrkende suppe og en god misosuppe er kraftmat for meg. Misosuppe. En virkelig nærende suppe full av enzymer og gode bakterier som også er god for magen og fordøyelsen
Misosuppe er salt, fyldig og varmende og burde jo takle bittersmaken til matcha helt perfekt. Også ga det den ellers så brune misosuppen en kjempefin farge
Edamamebønner, misosuppe og rischips var aperitif. Brunchen består av nydelige edamamebønner, florlette ris-chips, misosuppe og sushi til forrett, og deretter to valg fra to ulike menyer pluss dessert
Tangen benyttes til supper, blant annet til misosuppe, som kokekraft, til marinering og hvis du lager et uttrekk av kombu til risvannet når du skal lage sushiris, vil den bli langt mer smakfull
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.