Eltefritt grovbrød. Jeg fortsetter å teste ut forskjellige varianter av eltefrie brød, det er så lett å røre sammen en deig om kvelden og like spennende å våkne opp for å steke det tidlig på morgenen
Jeg eksperimenterer med surdeig for tiden, og det er en spennende øvelse. Kornprodukter blir mer umamirike ved fermentering(gjæring) og ved langtidsheving
Tid. 5,5 timer. Antall. 2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt
Eltefritt rugbrød i brødform. 12. 01. 2015 kl. 22. 18 i. Baking. Ingen kommentarer. Et av mine nyttårsforsett var å bli flinkere til å bake brød - med flinkere menes oftere enn 0 ganger i året
Rugspirer ser ikke så veldig delikate ut der de vokser på seg lange, hårete røtter, men de er enkle å spire og jeg syns ikke dere skal skremmes av det litt underlige utseende
Det er vel ikke til å unngå at det skinner igjennom at jeg er en stor tilhenger av eltefri bakst. Det er ikke så rart, så lett og ukomplisert som det er
Enda en brødoppskrift fra meg, og det er vel fordi det spises mer brød enn kaker her i huset. o)Dette er også en oppskrift på brød som påbegynnes den ene dagen og fortsettes den neste, en metode som gir veldig saftige og holdbare brød
her er det bare å bruke din kunstneriske frihet og sette ditt eget preg på brødet. Rugbrød. Alle kan jo ærlig innrømme at ikke alle rugbrødene smaker like godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.