I dag skriver jeg altså mitt aller første innlegg på min egen blogg. Bildene er ikke tatt fra mitt Canoon Camera 600D, derfor er det en dårlig bildekvalitet
Brød. Mittførste briochebrød. Published on. 01. oktober 2015. 0 comments. Hallo dere. Jeg har prøvd litt forskjellige oppskrifter på brioche og er fortsatt på utkikk etter den perfekte oppskriften
Da var fotobøkene fra Fotoknudsen kommet i posten. ) Jeg har laget fotobok i julegave til besteforeldrene til Fredrik, så da smalt jeg til da Fotoknudsen hadde 50%
Mitt var 64 grader når det var ferdig, og det ble rett og slett perfekt. Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget fiskegrateng tidligere, for dette var virkelig noe som gikk ned på høykant hos gutta ved middagsbordet før høstferien
Tid. 5,5 timer. Antall. 2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt
Rens og finhakk løk, hvitløk og chili (fjern frøene i midten). Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk
Så noen ganger blir ikke drikken like god/fermentert de første gangene. *Start med å drikke kun 2 ss om dagen de første dagene og øk mengden gradvis dersom du ikke er vant med å drikke Kombucha
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.