Og har vært et kjærkomment tilbehør til julepålegg. Landbrød med surdeig. Nå har du et nydelig holdbart landbrød, som dufter fantastisk,og smaker himmelsk
Hev tildekket i en timeForm en pølse og legg i en liten brødformTa resten av deigen og klapp ut et lite flatt brød,dette øser du olje og fetaost på,trykk fetaosten godt ned i deigen
Stek skivene på middels høy varme i godt med smør til væsken slipper. Er det én ting som jeg skal nevne som beste oppdagelse etter å ha gått over til lavkarbo, så er det denne soppstuingen
Bland alt dette i mikserbollen på kjøkkenmaskinen, bruk deigkrok. Jeg bakte dette som et stort rundt landbrød, men det er jo fullt mulig å bruke en brødform også
D. e. l. p. å. F. a. c. b. o. k. S. u. r. d. i. g. n. v. t. s. m. h. M. E. ,. f. ø. J. (. ). j. H. y. æ. I. N. U. /. -. P. A. V. T. B. 1. 0. 2. 3. 4. R. L. 8. 5. k l. d l
Etter koking og påfølgende avkjøling kan den bakes, stekes eller grilles. ♥ Kok polenta med vann som anvist på pakken, tilsett litt salt og smør, hell i en form og sett kjølig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.