5 måneder
Hun er lærer, men for tiden i permisjon med yngstebabyen
38, og
har en sønn som nå er
21 måneder
Han likte best å få melken sin fra mamma, så
7 om
morgenen,
3 i
løpet av dagen, kl. 6 om kvelden og en gang om natten. "Jeg bestemte ikke det for ham."Anna er enig. "Hun fikk alltid mat når hun ville. Jeg tenkte aldri at barn bør følge en timeplan; jeg er jo ikke alltid sulten når jeg skal være selv!"Elisabeths døtre har hatt ganske regelmessige flasker og omtrent like mye hver gang. "Men jeg følger deres signal og de har alltid fått det de ville når de ville."
Chop salmon very finely or process lightly with a blender or food processor -there should still be specks of fish visible in the finished result or it will go gloopy
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
smeltet smørfingersaltBlant først alt det tørre i en bolle, tilsett melk ogyoghurt kna det sammen. Hvis du lager de små brødene skjer det ofte at de blåser seg opp likevel, men etter at du har penslet blir de mykere og faller litt sammen igjen
♦ Miks sammen egg, melk og krydder og fordel over søtpotetbunnen. Denne søtpotetpaien lagde eg til middag igår - og det seier litt om kor gira eg er på å dele oppskrifta, for denne var F
Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Pisk eggehviter stiv Ha i sukker og vaniljesukker og visp sammen. Smil og Klem. Legg gelatin i bløt i kaldt vann og løs opp de myke gelatinbladene i 1 dl kokende vann. Tilsett den oppløste gelatinen og vips kraftig i 15 min. Smelt 2 plater kokesjokolade med 1-2 ss kokosfett og fordel over den stivnede kaken
Denne italienske pizzaen har tynn og sprø bunn, en god tomatsaus og fyllet er det du som bestemmer. Tilsett oregano, basilikum, balsamico eddik og hermetiske tomater
Jeg har eksperimentert en del på kjøkkenet de siste ukene ogkommet frem til den perfekte oppskriften som gir ordentlig følelse av å spise knekkebrød og ikke frøbrød
)poteter surkål og som vanlig lar du smaksløkene dine bestemme hva du liker å ha til. Når alt er knadd sammentil en bra kjøttkakemasse så kan du spe på med litt vann
Men med lammelår, i motsetning tillammesteik uten bein hvor det ikke er noe prblem, kan det være vanskelig å få steketermometeret nærme nok beinet uten å komme borti, og da kan du oppleve at kjøttet nærmest beinet kan være rått
Dryss over litt salt og pepper og legg ett lag til. Den er lett og lage og smaker kjempegodt. Kutt av brokkolitopper og kutt paprika i strimler, tilsette så dette over kyllingbitene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.