Espen holdt ord, da vi kom hjem fra tur kjøpte han smoothiemaskin. Til min store begeistring. Så nå er vi supersunne, og drikker en smoothie i ny og ne istedenfor snop
-) da lagde jeg for første gang Pascals kjente kake Fraisier. Pascal bruker kun jordbær i midten av kaken, men jeg valgte å legge på litt amerikanske blåbær for å få fargene rødt, hvitt og blått
Bunn125 g sukker4 egg125 g hvetemel1 ts bakepulverFyll500 g kokende melk150 g sukker60 g maisenna4 eggeplommer250 g romtemperert smør250 g jordbær delt i toLake100 g vann50 g sukker15 g rom (eller en vaniljestang)Start med å lage bunnen
Idag hadde jeg lyst på noe søtt. saftig. og noe som smakte sjokolade. Denne kaken oppfylte alle de punktene, så her står det nå en rykende, fersk sjokoladekake på kjøkkenbenken
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
I dag fikk vi besøk og vi fikk lyst til å lage vafler. Og siden både min mann og veninna er allergiske mot laktose fant vi opp vår egen oppskrift på vafler, eller vi forandret oppskriften vi fant på nettet
vaniljekesamjordbærmango banankanelBland det i en blender. Drikk. Er det ikke sunt, så er det godt. )Uansett bedre enn juleribbe,marsipan, pepperkaker, riskrem, sjokolade, gløgg
Dette er hva Pascal skriver om kaken i oppskriftsboken som også bærer hans navn. Vel, Pascal, den lykkes ikke hver gang, men det hjelper betraktelig å ha fremgangsmåten foran seg
Endelig er grønnkålsesongen i gang igjen. Jeg blir så lykkelig når jeg ser den store grønne tua med krusete blader henge over grønnsaksbodene på torvet i byen, da er det endelig tid for grønnkålchips igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.