Noen forskjeller er det jo, før stekte de i smult, jeg bruker olje, min har en fastere deig, jeg bruker bakepulver ikke hjorthornsalt og sist, men ikke minst, hvem vet hvordan maten egentlig smakte for 50-60- år siden
Til denne retten serverte vi Moet & Chandon Imperial champagne av beste sort…herlig kombinasjon. Jeg startet med rabarbra som en av hovedingrediensene i desserten
Lammecarré sous vide med gulrotpuré, reddiker, karamellisert løk og rødvinsreduksjon. Alt stemte denne kvelden – fantastiske råvarer, perfekte viner og en helt spesiell atmosfære…
Søndag tar jeg over instagramkontoen til. Jeg tar meg alltid tid til å undersøke hva potensielle samarbeidspartnere har å tilby dere før jeg undersøker hva det vil gi meg
Mindre kalorier og høyere konsentrasjon av mineraler enn honning. CoA er en neurotransmitter som er viktig for kommunikasjon mellom nerveceller seg imellom, og andre celler
Og taco er jo en gjenganger i helgene, med barn på 6 og 9 år. Legg trespyd i vann ca 1/2 time før steking slik at de ikke tar fyr. 2 drei sort pepper over helt til slutt1 sving god olivenolje, helst GreskCous cous lages etter oppskrift på pakken
Har du små som ønsker seg Trollskake vil jeg si dette er en kjekk variant som hverken tar så alt for lang tid å lage og er overkommelig for alle nivåer av tidligere pynteerfaring
Kokk Bård Greni Karlsen og eg deler ein stor fascinasjon for ajvar, som er ein slags mos som består av bakt eller grilla rød paprika og aubergine og krydder
Å så gjentar du det. Helt til formen er nesten full, og strø med ost på toppen. Som jeg gjorde litt om på, pga jeg hadde ikke alt som stod i oppskriften
Fine juletrær med snø på til juledekorasjon. Til slutt tar vi med nyheten på teholder fronten – Her har vi fått tak i nissen sine vanter – Ultrakoselig å ha i te koppen i juletider
Tar heller en pakke kjeks jeg". Dette er ikke ment som et angrep, men helt ærlig. Saken kan leses HER Diskusjonsfeltet gløder, og jammen meg er det mange bedrevitere der også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.