«Vi er utrolig imponerte over det høye nivået år det gjelder presentasjonen. Så til dagens kake som jeg har prøvd meg fram med mange varianter, og dette er den beste utgaven av kaken jeg presentertepåKakekrigen i kveld
Har du du noen flere på lager. Man har allerede bestemt seg for å lage noe av reint kjøtt som svin, kylling, kalkun, fisk eller skalldyr, men hva skal man velge å ha til
Ha over ønsket topping og nyt umiddelbart. Bland sammen alle ingrediensene til grøten i enliten skål. Dekk skålen med et lokk eller plastfolie og sett den i kjøleskapet til neste morgen
FårikålensVenner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
Helt hvordan jeg skal fordele makroenefremover har jeg ikke bestemt enda. I tillegg skal jeg få nytt treningsprogram i morgen, vi skal i begravelse påfredag, og etter helgen skal vi fortsette på et stort oppussingsprosjekt som har stått brakk ganske lenge
Så her kommer oppskriftenpådenne digge pizzabunnen nok en gang. Ja, jeg vet jeg har mast om dennepizzaen her før, menden er seriøst så sinnsykt god samtidig som det er en skikkelig næringsrik godbit i "high-protein-low-carb"-style
Gårsdagens lille treningsøkt ble enliten halvtime på tredemølla her hjemme. Det var like før jeg droppet det, motivasjonen daler i takt med mørket, men heldigvis går det litt enklere med serier på Netflix
Nå har jeg derimot kommet meg opp men fløtegrøt frister IKKE påmorgenen i dag. Klokka halv fem på natta våknet jeg av skikkelig hjertedunk, frysninger og en kvalme jeg aldri har kjentmaken til
I går var en veldig god dagpå alle måter, jeg følte maten gikk veldig bra og jeg ble ikke sjesken, kanskje det har noe med at jeg var påbutikken og handlet litt flere alternativer
Deigen lagte jeg i går kveld for den skal stå over natta i kjøleskap. På sørlandet er vi mange som er glad i kakemenner, de er lyse og sprø de jeg lager
Jeg har jo overhodet ikke greie på desserter, jeg spiser dem jo så og si aldri. Dette er bare sinnssykt kult Da vi kom inn i studio i dag og jeg så alle matklokkene ble jeg overlykkelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.