Enkle og spennende oppskrifter med utgangspunkt i råvarer og smaker typisk for Tyrkia og Midt-Østen, både tradisjonelle retter og mine egne mer moderne kreasjoner
For nye lesere til Et kjøkken i Istanbul anbefaler jeg en titt på innleggene nedenfor, hvor jeg har samlet noen av de beste og mest populære innleggene fra bloggen
århundre ble tomaten importert til Europa fra Amerika, men den lignet giftige planter som allerede fantes på kontinentet og det tok tid før den ble brukt til matlaging
hallo, verdens beste lesere. i dag kommer det en oppskrift på atter et brød. dette er ikke like grovt som det forgje, men dette er også ganske så grovt
Hun har laget en litt mer moderne versjon av hutspot, og serverte den med kjøttboller svøpt i bacon. Moderne hutspot, 3-4 porsjoner. Moderne hutspot, 3-4 porsjoner Ingredienser
Til søndagens middag har jeg også valgt å lage Nobu’s New Style Sashimi av laks. Dette er en deilig variant til tradisjonell sashimi, og er en av mine favoritter
I tiden fremover vil jeg kunne presentere en rekke kulinariske opplevelser fra mitt eget kjøkken. Selv bruker jeg alltid en frekk sweet chili-saus fra ICA
Steketiden vil også variere litt fra ovn til ovn. Dekk bollen med lokk eller plast, og la stå og heve på kjøkkenbenken natten over eller i minst 9-10 timer
Når potetene er ferdigkokte heller du av kokevannet fra kasserollen. Koketiden vil variere ut fra størrelse og type poteter, men du bør sikkert beregne cirka 20 minutter
Kok rømmen i en tykkbunnet kasserolle i cirka 5 minutter. Sikt i halvparten av melet og rør med en sleiv samtidig som du på medium varme koker opp rømmeblandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.