Det er hverken vanskelig eller veldig tidkrevende å lage kjøttkaker fra bunnen av. Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige, alt etter smak og behag, hva man har for hånden og hva man liker
Siden det i dag er morsdag er det jo en perfekt anledning å gi noe tilbake. Dette er min mors oppskrift, hvor hun har fått den fra vet jeg ikke, men den har vært i familien i minst 40 år
Etter alt dette pratet så skal du nå få bilder og oppskrift på min mors levergryte. Oppskrift på mors levergryte, nok til 4 personer. Oppskrift på mors levergryte, nok til 4 personer
Så i går laget jeg en tyttebærkake som jeg vil gi dere oppskriften på her nå. Da jeg plukker tyttebær om høsten og har en del av det i fryseren, har jeg nå tatt opp litt for å bruke
Dette er en gammel favoritt hentet fra min mormors kokebok ,sirlig nedskrevet med snirklete nesten uleselig håndskrift, blir det noe nesten hellig over å bake disse
Hvem kan vel motstå nybakte brød med smør og brunost. Ikke jeg hvertfall. Lukten av nybakt brød kan ikke måle seg med noen, det vekker barndomsminner om mamma og et glass iskald melk
Dette er kaka du baker hvis du skal ut på tur i skog og mark, be mormor på kaffe og kake en onsdag, har lyst til å slenge sammen en kake for moro skyld, eller fordi det er Stortingsvalg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.