125 g
ekte smør, smeltet (smelt det gjerne en stund før du skal bruke det, så rekker det å kjøle seg ned litt).
250 g
friske eller dypfryste blåbær
1 boks
blåbærsyltetøy (bruk skikkelig kvalitetssyltetøy- ikke spar penger på dette. For smakens skyld bør det helst ikke være sånn med nedsatt sukker.)
Store, myke cookies – sukkerfrie og med litt mer fiber og protein. Kan jeg friste med en. Ellers må jeg minne dere om at vi er godt inn i en ny måned med R i, og som dere kanskje vet er det ekstra viktig med vitamin D (solskinnsvitaminet) i disse høst- og vintermånedene
Sikt melblandingen over bakebollen med eggedosis og kefir. Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til en venninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Nydelig ostekake med fantastisk farge og smak. Bland inn blåbær. Rør sammen rømme, kremost, vaniljeekstrakt og sukrinmelis med en håndvisp eller blender, til du har en jevn og klumpefri masse
Italiensk pizza er kjempegodt, men av og til smaker det godt med en skikkelig tykk og luftig bunn. Denne oppskriften holder til to amerikanske pizzabunner i langpanne
Mitt første møte medamerikanske pannekaker var hos min fetter Ronny og hans to kamerater Jon Rasmus og Ole Martin, etter å ha godt skole i USA hadde de fått opp øynene for denne syndefulle herligheten
Oppskriften gir små, tykke og kjempegode amerikanske pannekaker. De kan serveres med hva du måtte ønske, de er supergode med syltetøy, bær, melisdryss osv
Pynt med friske blåbær. bland de halvtinte blåbærene inn i resten av røren og hell dette å i formen. 250 g smør 250g sukker 2 Ts vaniljesukker 5 egg 1 lite beger kokosyoughurt 300g hvetemel 1 Ts bakepulver 2 Ss melk 200g halvtinte blåbær. 2 dl creme fraiche 2 Ss melis friske blåbær
Neida, vi er ikke helt ferdige medblåbæra enda, men vi er på god vei. Jeg har enda noen justeringer til neste gang, men jeg vil likevel dele oppskriften med dere nå
De smaker perfekt når de er litt lune, gjerne sammen med vanilijeis. Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 12-20 min (sjekk med kakenål at kakene er gjennomstekte)
Med cookies kan du vareiere smaksbildet akkuratt slik du ønsker det. Jeg kom frem til at en kombinasjon med mørk sjokolade, hvit sjokolade og revet appelsinskall var helt fantastisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.