Bland sammen det ene egget med kesam og tilsett deretter tørrvarene. Forslag til glasur. 2 eggehvitter1 egg50 gram kesam (jeg brukte vaniljekesam, det går nok fin å bruke vanlig kesam også)2 ss kakao (for kraftigere sjokoladesmak tilsetter du litt ekstra kakao)2-3 ss sukrin1/2 ts bakepulver20 gram sjokoladeproteinpulver15-20 gram kokosmel (kan bruke mandelmel)1/2 dl sterk kaffe (kan sløyfes) . 1 eggehvitte (eller 2 ss vann)1-2 ss kakaoSukrinmelis til ønsket konsistens1 ts kaffe (kan sløyfes)
Bland sammen alt det tørre og tilsett litt og litt vann mens du knar deigen. Når sjokoladen er smeltet vender du proteinbarene i sjokoladen og legg de på et fat /brett til sjokoladen størkner
Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Hva er det som frarøver meg energien til å gjøre det jeg liker. Hva er det som gjør meg til meg. Jeg er hva som får meg til å le, hva som gjør meg spent, jeg er hva som gjør meg lykkelig, hva som fyller meg med glede, jeg er til og med hva som gjør meg trist, hva som får meg til å gråte, hva som gir meg frykt
Dere gjør meg gode vet dere, for jeg blir tvunget til å være kreativ. Disse er så fantastiske at til og med Jørgen brøt ut sin begeistring etter at han hadde kastet i seg to stykker
Det er ingen tvil om at eg er inni en periode der eg har totalt dilla på denne grønnsaken (ja, søtpotet er en grønnsak, ikkje potet), og eg elsker å eksprimentere meg fram til ulike oppskrifter med søtpotet i fokus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.