Moussekake med chilisjokolade og pasjonsfrukt
Kjøkkenkroken
Kjøkkenkroken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g blandede nøtter
  • 100 g melis
  • 3 eggehviter
  • 2 eggeplommer
  • 2 dl kremfløte
  • 20 g sukker
  • 1 ts kajennepepper
  • 1/2 ts
  • 150 g mørk sjokolade
  • 2 plater gelatin
  • 1/2 dl pasjonsfruktjuice
  • 8 pasjonsfrukter
  • 1/2 dl pasjonsfruktjuice
  • 2 dl kremfløte
  • 60 g sukker
  • 2 plater gelatin
  • 2 pasjonsfrukter
  • 1 dl kremfløte
  • 100 g hakket kokesjokolade
  • litt kajennepepper
  • 25 minutter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.