I dag har jeg laget noen deilig muffinsmed fullkornsmel. Disse er laget med olje, og er saftig, samt at de er fylt med soltørkettomat, fetaost, havsalt og tørket oliven
Fordel deigen i muffinsformer, ca ¾ fulle. Rens og hakk løken. Bland hvetemel, sammalt hvete, siktet rugmel, salt og bakepulver i en bolle eller gjerne i en food processor
Visp sammen egg og fløte med litt salt og pepper. *Disse meieriproduktene i disse mengdene har såpass lavt innhold av laktose at de aller fleste med laktoseintoleranse eller på lav-fodmap diett vil tåle det
Hva med å lage en deilig omelett til lunsj sammen med både fetaostogspinat. Det er ikke alle som liker å knaske fersk spinat, så hva med å varme den opp sammen med litt olje og hvitløk
Børek er farlig godt og klarer man ikke stoppe bare med et stykke. Gjør samme med de andre yufkaene men du skal rulle alle deigene fra den første deigen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.