Kok opp bær, sukker, sitronsaft og vaniljefrø/sukker. Bland det smeltede smøret inn i kjekssmulene og trykk det utover i en springform med bakepapir i bunnen
Til kaffen fikk vi servert en smakfull og delikat pavlova, med multebær i. Jeg ble så inspirert av denne gode kaken, at jeg lurte oppskriften med meg i kofferten hjem og har idag kastet meg ut i baking
Men her gjør jeg nok et tappert forsøk på å komme i mål, og starter med denne deilige multekaken. Først gikk helsen ti skritt tilbake, deretter røk pcen med alle bildene og til slutt røk stekovnen
Sverre Sætre Prosjektet | det store kakeprosjektet
Vi spiste multekrem til krumaker til jul, og hver gang jeg spiser multekrem nå, bringer det meg tilbake til barndommens julehus som min mor pleide å lage, og som alle satte stor pris på å få komme til på julaften
Dette innlegget har jeg publisert tidligere, men da som multe- og ferskenshake. For å si det sånn, så er multemyra der oppe, stedet for de som ønsker å drive med risikosport… På Facebook er det en siden som heter «Du vet du er fra Andenes når», og der syntes jeg det passet perfekt å legge inn dette
Jeg fikk servert denne friske og mektige iskaken til Jul hos min søster, Janne, for et par å siden. Kaken ga mersmak og har blitt laget flere ganger i mitt eget kjøkken
Det må vel sies at de nordnorske bærene som får stå under midnattsola og godgjøre seg er de beste. ) Så da oppgavene i Hele Norge Baker var dessert så valgte jeg multer, rett og slett for at det er nostalgi for meg
Fargetemaet var marineblå, gull og litt burgunder. Normal syr jeg jo det meste - og jeg hadde planlagt å sy både duker og tøyservietter av samme stoff - men det var det med tiden da
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.