Sett ovnen på 180 grader Celsius150 g smør75 g kokosblomst sukker75 g sukrinmelis100 g yaconsirupSmelt alt sammen og rør inn 250 g havregryn (gjerne en blanding av store og lettkokte)150 g hakket nøtter, frø og tørkede bærJeg brukte en blanding valnøtter, mandler, gresskarfrø, solsikkefrø, chiaxfrø, inka bær(physalis) og Goji bærHa oppi havregryn og valgte frø/nøtter og bær, og bland godt
Med bare 3 ingredienser lager du disse deilige Bounty sjokoladene. Det er veldig enkelt, det eneste du må passe på er at du temperer sjokoladen etter du har smeltet den
Den beste muslien lagar du sjølv. Da er musli midt i blinken å ha i kjøkkenskapet. Muslien er litt søt så det passer fint med usøtet, nøytral yoghurt eller en frisk variant, kokosmelk med pressa limesaft er en favoritt hos meg
Boy. This was easy and quick to make. And they were really good as well. This recipe was adapted from the book Little Cooks, by Erin & Tatum Quon, but I found the recipe on the blog Cookbooks 365
God morgen kjære lesere. Blogger idag fra LA der solen skinner og himmelen er klar blå. Takker så mye for alle kommentarer dere skriver her på passion4baking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.