Hjemmelaget muslimed nøtter. Hjemmelaget musli er enkel å lage selv,du får ha oppi akkurat det DU ønsker deg,og det finnes ingen skumle tilsetningstoffer
Med det heller kjølige sommerværet her på Østlandet fikk jeg lyst til å holde meg inne og bake idag, og da ble det grove rundstykker medtranebær og valnøtter
Jeg anbefaler å følge godt med første gangen, siden alle ovner oppfører seg litt forskjellig. Jeg anbefaler å følge godt med første gangen, siden alle ovner oppfører seg litt forskjellig
Den milde smaken av deigen sammen med det syrlige og søte tranebær, knasende tekstur og nøttesmak av valnøtter og mandelflak, får paien til å smake helt vidunderlig
Veldig godt med bær og f. 250 g hel bokhvete1 dl solsikkefrø250 g havregryn100 gram kokosmel200 gram mandler og hasselnøtter, hakket i små biter1 /2 dl linfrø1 ts kanel1/2 ts kardemommegodt dryss med vaniljepulver2-3 ss honning- Start med å bløtlegge bokhvete og solsikkekjerner, f. 1 dl tørket aprikos, skjært i små terninger1 dl tørket fiken, skjært i små terninger1 dl gojibær1 dl gresskarkjerner- Oppbevares i boks med lokk
Spre det utover et stekebrett med bakepapir, ha litt ekstra honning over, og stek på 100-120 grader i ca 90 minutter. Nydelig sammen med cottage cheese, eple og litt splenda 22
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.