90 g havregryn. 25 g linfrø. 20 g sesamfrø. 15 g solsikkekjerner. 25 g valnøtt. 25 g rosiner. 50 g mandler. 5 skjeer proteinpulver sjokolade eller annet proteinpulver
Hei. I dag skal du få oppskriften på en proteinbar med peanøttsmør og nøtter. Konsistensen er som chewy fudge, og masse nøtter gir noe ekstra å tygge på, samt et spekter av helsebringende næringstoffer
Denne sirupen har eg venta veldig, veldig lenge på, etter eg for eit par år sidan fekk smaken på Questbarer og fant ut at IMO-sirup var superingrediensen
25 g - Dadler, ferske veid uten steiner. 50 g - Peanøtter. 50 g - Peanøttsmør - Jeg bruker Økologisk Creamy, Green Choice. 30 g - Sjokoladeprotein - Jeg bruker Varcil R2 Belgian Chocolate, fra Nanox. 10 g - Mørk sjokolade. Bon appetit og riktig god fredag 25 g - Dadler, ferske veid uten steiner. 50 g - Peanøtter. 50 g - Peanøttsmør - Jeg bruker Økologisk Creamy, Green Choice. 30 g - Sjokoladeprotein - Jeg bruker Varcil R2 Belgian Chocolate, fra Nanox
Da vi dro til bømlo tenkte jeg at jeg skulle gjøre meg selv en tjeneste og velge en kjapp men sunn løsning så jeg kjøpte inn på proteinbarer fra Fedon Lindberg de var ikke veldig gunstige for magen
Oppbevares i frysen ♥ Passer fint som et etter-treningsmåltid. -). ♥ 3 Scoops proteinpulver (Jeg har brukt soya-protein i sjokoladesmak). ♥ Sukrinmelis - 4 Spiseskjeer. (Eller la dem stå 8-12 timer)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.