For enliten stund siden, skrev Godt Drikke om rakfisk og riesling. Og, siden det var noen som ikke var så begeistret for livretten fra Valdres, tar vi for oss Laksesalat i dag
Og gjerne litt friskere og syrligere enn de jeg komponerer om vinteren. Nå ble det mye frokost snakk her på bloggen, menen god start på dagen er også viktig for en god dag
En uke med yoga, mat og vin. Daglige yogatimer med Mette Hansen. Besøk på vingård med vinsmaking. Det er fortsatt plasser igjen på kurset Gastronomia, som avholdes 12-19
Det er med vin, som med mennesker. De solgte vin på fat i hele Italia. Noen var det hyggelige å være sammen med en kveld, andre vil man helst glemme så fort som mulig
Ukensvin er enItaliener. På polet finnes det flere vin fra Franco Francesco. Filosofien var enkle. Og siden det er ferietider og de fleste av oss bruker altfor mye penger, så er ukensvinen prisverd bag in box
Testa i så fall den franska variantenVin chuad, i mitt tycke oändligt mycket godare. I Det öde landet skriver TS Eliot att april är den grymmaste av månader
Mange av de tradisjonelle norske julerettene passer faktisk bedre sammen med hvit eller musserendevinennrødvin, men ettersom mange likevel ønsker å drikke rødvin på julekvelden har vi satt opp ett hvitt og ett rødt tips til hver enkelt rett – så her skal det være noe for enhver smak
Ost, kjeks å vin er virkelig en skikkelig sosial kosemåltid. Jeg inviterte til en slik kveld hjemme hos meg, siden jeg har vært så heldig å få prøve ut det nye ostesettet fra Zassenhaus som er sponset av Det er bare det søteste ostesettet jeg noen sinne har sett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.