Som du sikkert skjønner så har jeg ikke mye peiling på hekling. Men er usikker på opphavet og må muligens slette det om dette viser segå være copyright på
Bland sammen alle ingrediensene til grøten i en liten skål. Ha over ønsket topping og nyt umiddelbart. Dekk skålen med et lokk eller plastfolie og sett den i kjøleskapet til neste morgen
Etter at smørlangeren min, "Tore på sporet", kom med et lass økologisk bokhvete produsert av en kompis i Sverige, har jeg brukt mye av dette frøet i de siste månedene
Jeg var så heldig åfå servert helstek kylling av samboeren. Kos og glede. Spesielt når han lager det. Alt smaker litt bedre når man får det servert, spesielt når det er laget med kjærlighet ♥Helstekt kylling er utrolig enkelt
Dette er ikke bare sommermat, men passer flott en kald høstkveld også J. Roen har senket seg i huset, og etter tre intense uker var jeg skikkelig matlei
Siden de aller fleste oppskrifter enkelt kan lages melkefrie ved å bytte ut melkeproduktene med tilsvarende melkefrie produkter har jeg gått ut ifra at de som måunngå melk har fått med seg hvordan det gjøres, slik at jeg ikke nødvendigvis trenger å merke alle oppskriftene
I det siste har jeg laget havregrøt over natten, eller "overnight oats" som det kalles på engelsk, en kald yogurtbasert grøt som praktisk talt lager seg selv og er perfekt nåpå sommeren
Og alt av fabelaktig gode smakar i flytande form fråråvarene held seg i kjelen. Med ein nitrist sommar bak oss, er det på tide å føre høgtrykket inn over kjøkkenbenken
Siden de aller fleste oppskrifter enkelt kan lages melkefrie ved å bytte ut melkeproduktene med tilsvarende melkefrie produkter har jeg gått ut ifra at de som måunngå melk har fått med seg hvordan det gjøres, slik at jeg ikke nødvendigvis trenger å merke alle oppskriftene
Lefse med snøfrisk og modnet spekeskinke Pisk sammen snøfrisk med finkuttet bladpersille, salt og pepperBløt lefsene som nevnt overSmør lefsene med et tynt lag med snøfriskLegg på tynne store skiver med god spekeskinkeRull sammen lefsen til en stram rullSnitt til serveringsstykker Skal du servere lefsene senere bevar dem som ruller og kutt dem opp rett før servering
He, he, det går an å legge mye i det uttrykket. Det blir ikke mye matmoro av slikt. Som kanskje er to av de tingene vi bruker aller mest av for tiden, og som jeg er helt sikker på føler at hvis du ikke finner på noe nytt nå, ja så er det over og ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.