Eggehvitter og sukker stivpiskes!!!!
********************************
Bruk gjerne en slikkepott og rør det «tørre» forsiktig inn i den stivpiskede eggehvitten.
********************************
Ha røren i muffinsformer, 3/4 fulle,
da de ikke hever så mye under steking.
********************************
Stekes midt i ovnen
170 grader
i ca 15 minutter alt avhengig av ovn.
Stekes de for lenge blir de harde.
********************************
Avkjøles
Nytes ??
********************************
Kan pyntes med smeltet sjokolade eller melisdryss.
For de som ønsker å bruke opp eggeplommene så er det mulig å lage eggekrem som topping!
********************************
Kan med fordel fryses, da de blir fort tørre og harde av å være i kakeboks for lenge.
Myke karameller er det perfekte julegodteriet og den perfekte, spiselige julegaven. Karamellene lages med søt, kondensert melk og får helt herlig konsistens
I dag har jeg disse rykende ferske ogmyke havrecookiesene til dere. Jeg personlig synes det er supermoro å se på Crossfit Games og har gjort det i flere år nå
Disse nydelig ogmyke sjokoladekjeksene som jeg laget i går, dekket mitt sjokoladebehov. Sukkerfrie, glutenfrie og med masse protein er det ikke annet enn å rope 'hipp hurra' for det
Mat og drikke Sunne, myke kjeks. Yesda, morgendagen kommer til å bestå av jobb, trening(jobb) og rett ut for å ta en lønningspils og kanskje spise litt mat med noen på jobben
Bare tanken på smørbukk og dumle er nok til å få tenna til å løpe i vann. Ha alle ingrediensene over i en tykkbunnet kjele og kok opp - jeg brukte jerngryta mi
Her har jeg laget både hamburgerbrød med valmuefrø og baguetter. Jeg lagde også pølsebrød, de ble bittelitt flate, men kunne fint brukes (mulig at man ved å elte bittelit mer mel inn vil få høyere pølsebrød, men at de da blir mer kompakte)
Kakemennene er tykke ogmyke julekaker, som kan lages i mange forskjellige figurer. Dette er min favoritt oppskrift på kakemenn og jeg bruker den hvert år til julebaksten
Kjekke å ha i frysa er de også, billige og lage og kan gjøres både gluten og laktosefri. Ha 2 dl havregryn + valnøtter i en blender og blend til mel Rør sammen egg, kesam, raspet gullrot og salt Tilsett "melet" 2 dl hel havregryn og bakepulveret Fordel røren i 6 klatter på et bakebrett Stekes på 220 grader varmluft i 12 - 15 minutter Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Da vi var i Disneyland kjøpte vi store, mykeog deilige salte kringler. Å lage kringler er egentlig veldig enkelt, og du trenger ikke mange ingredienser
Ha alle ingrediensene i en gryte og sett på middels varme på komfyren. La karamellene avkjøle og pakk bitene i plastfilm før du legger dem i en boks med lokk
Og når man putter hjemmelaget daim i,blir de faktisk enda bedre. Myke trøfler med hjemmelaget daim. Når du har ønsket farge,så rører du kraftig (forsiktig, det kan sprute og det er varmt
Jeg baker og jeg baker mye. En ting er at hjemmebakt brød så klart smaker utrolig mye bedre enn de du kjøper på butikken, en annen ting er at du styrer unna en del tilsettningsstoffene du ikke trenger og kan tilsette alle mulige godsaker du heller trenger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.