Møkkete hund-god middag
Livelaga
Livelaga
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 andebryst
  • 3 vårløk
  • salt og pepper
  • Plommesaus
  • 2 store plommer
  • 1 ss demerarasukker
  • 2 dl rødvin
  • 1 ss soyasaus
  • Salt og pepper
  • 1/2 blomkål i små buketter
  • 3 vårløk
  • 5 mm ringer
  • 1 ss smør eller
  • Like før du skal servere har du i vårløken.Legg vårløk og blomkål på tallerkenen, legg på andebrystet og hell litt av sausen over.Mandelfylt fasan med jordskokkpure, stekt spinat og kantarell og rødvinssaus.til 2 personer
  • 1 fasan
  • 1/2 løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1/4 vaniljestang
  • 2 ss brandy

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.