Vel, det er et sabla godt tegn på at middagen smakte- mye smak og gode råvarer. andre retter av lam jeg anbefaler er lammekebab i pita – utrolig digg, og her benyttesrestene fra lammelår eller lammestek med hasselback- poteter og lammesjy
Lammelåret er mørt og fantastisk smakfullt kjøtt, så dette vil jeg virkelig anbefale. Jeg syntes det var litt kronglete å skjære fine skiver avlammelåret med beinet i, og fant dette tipset på nett som jeg gjerne vil dele videre
) (Om ønskelig kan man trimme av kjøtt/fett og sener helt nederst pålammelåret og få et håndtak. Gjør dette på begge sider avlårbenet til du til slutt kan brekke hoftedelen helt av
Kylling påensengavgrønnsaker og chorizoOkay så her kommer en oppskrift som jeg eksperimenterte meg frem til her om dagen, funket som bare det og var veldig lett
Det eneste du trenger for å lage et deilig saftig og mørtlammelår er tid. Jeg slo på varmlufta og varmen i ett par minutter påslutten for å få enliten anelse av stekeskorpe
Når du skal tilberede låret, ta opp kjøttet fra marinaden og la denrenneavpåen rist. Brun smør i en panne og stek kjøttet på alle sider til du får en stekeskorpe
Nå er tiden her til å servere noe fargerikt og godt som tilbehør til middagen, Alle rotgrønnsaker kan bakes pådennemåten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.