Jeg synes det er bra vi blir inspirert av hverandre, men. Det er såå mange fantastiske inspirasjoner vi får hos andre bloggere og denne ideén fikk jeg hos
Den stivner når den blir avkjølt. Vi fikk ikke møte dommerne og Fridtjof før programmet startet, sikkert for at vi ikke skulle bli for godt kjent med dem, det var derfor ganske nervepirrende når de gikk rundt og omtrent ikke sa noe, samtidig som de tittet og fulgte med
Spørsmålet blir vel nå, hva spiste vi til. Dette er ikke nødvendig, det er for å få litt ekstra smak fra karamelliseringen med i gryta og videre inn i den skyen som blir til sist
(Det smaker nok godt med moste bær også. Uansett, her er det du trenger til 2 porsjoner (som jeg fordelte på 2 ulike smaker)4 eggehvitter4-5 ss sukrinmelis (smak deg frem for hvor søtt du vil ha det2-3 ts kakaoNoen dråper vaniljeessens1/2 ts vaniljepulver . (Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente lenger etter at det hadde gått 20 minutter, og da ble det nesten som som sjokolademousse-is
Det stemmer fortsatt selv om jeg har endret navnet denne gangen. Dette er vår favoritt og for å ha noe igjen til jul i det hele tatt måtte jeg vente helt til i dag med å lage de
Det er denne oppskriften jeg bruker når jeg lager sjokoladekake. Hvelves opp ned på bakepapir når den er ferdig, fjern kakeform og bakepapir og la den kjøle seg helt ned, dekk den gjerne med et så vidt fuktig kjøkkenhåndkle mens den avkjøles
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.