Det var mitt aller første møte med dette litt sære fenomenet jeg senere har vært vitne til mange ganger, nemlig at når noen i havna skal fortøye båten, så legger folk liksom fra seg det de har i hendene, enten det er bestikk, fendere eller unger, og så stirrer de litt, mange legger ikke skjul på det engang, de bare glaner åpenlyst
Nårvi var i Wien i fjor var det glühwein på hvert et hjørne med respekt for seg selv. Men det var min kokkevenninne som hadde vært på tur i Tyskland som introduserte oss for drikken, det er jeg takknemlig for
Men nei, alle tegn tyder på at nå er rabarbratiden her. Nå er jeg ferdig med utenlandsreise, Bergenstur(nesten det samme)og nesten ferdig med en kraftig influensa
Pisk eggehvittene stive og luftige sammen med sukrinmelis. Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
I kveld får jeg vel nøye meg med å se på dem, for snøballene tar vi med oss på juleferie i morgen. Det håper jeg å kunne få vist frem her i løpet av julen
Nå som det bare er idErik og meg igjen i huset, prøver jeg å lære meg nye mengdeberegninger. Legg et bakepapir oppå baksten hvis den ser ut til å bli for mørk
Du kan toppe dem med en blanding av kanel og sukker, ellers, hvis mottakeren ikke synes det blir godt, forsøke med en blanding av sukker og støtt kardemomme
Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilder under matlagingen av barnemat siden jeg ofte lager flere retter på en gang og er dødstrøtt når jeg gjør det, og resultatet (mos) ser ihvertfall ikke så spennende ut, hehe
Når fisken rakes skjer det en spaltning av protein og fettstoffer under påvirkningen av saltet. Vi prøvde oss på en fra Jacobs, den eneste rakfisken vi fant i den lokale Menybutikken så tidlig i sesongen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.