Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignendedessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
De siste dagererdetvotter som har vært på pinnene. I morgen må de i maskinen for litt toving. Venninna til eldstemann ønsket seg rosa tovedevotter, så da var det bare å sette i gang med noe jeg ikke hadde gjort før
Grove, men fluffy, sprø på toppen, fulle av bær og frukt inni, søte, men ikke så søte og kakete at de føltes helt som kake - uten at deter lett å oppnå
Nåer jo det meste relativt, også vår oppfatning av vellagret. Og når vi også vet at alle har sine spesielle, egne knep, forstår vi dennedelikatessens mangfold
Et tips er å bruke to formerper muffins så slipper du at deflyterutovernårde stekes. Deteretter oppskiften til jordbærpikenes "drømmemuffins" der jeg jobber
bursdag så passerdet å lage dendeilige ostekaka som jeg har brukt i ett par år nå. Deterden beste ostekaka jeg har smakt ever og den har jeg funnet hos
Det var mitt aller første møte med dette litt sære fenomenet jeg senere har vært vitne til mange ganger, nemlig at når noen i havna skal fortøye båten, så legger folk liksom fra seg detde har i hendene, enten deter bestikk, fendereellerunger, og så stirrerde litt, mange legger ikke skjul på det engang, de bare glaner åpenlyst
Nå skal jeg skvise inn en liten treningsøkt – god tirsdag dere. Jeg skal innrømme at det ikke alltid er så lett å finne på middager som bådedekkerde voksne og barnas behov og ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.