La den stå å heve så lenge du vil utover dagen og stek den nårdetpasser deg. Jeg liker å kalle det olivenbrød og ikke foccachia, vet jo egentlig ikke hvordan jeg skal uttale detheller…I alle fall har jeg hatt trøbbel med å få vellykka olivenbrød, redningen ble for min del altså eltefritt og langtidsheva brød
(Detsmaker nok godt med moste bær også. Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Detstemmer fortsatt selv om jeg har endret navnet denne gangen. En bit, og du er hekta. Detteer vår favoritt og for å ha noe igjen til jul i det hele tatt måtte jeg vente helt til i dag med å lage de
Disse amerikanske pannekakene er gode og også ganske sunne når man brukergrovere mel i. Bland alt det tørre for seg og så tilsett det i det våte mens du rører
Grove, men fluffy, sprø på toppen, fulle av bær og frukt inni, søte, men ikke så søte og kakete at de føltes helt som kake - uten at deter lett å oppnå
Deteretter oppskiften til jordbærpikenes "drømmemuffins" der jeg jobber. Et tips er å bruke to formerper muffins så slipper du at de flyterutovernår de stekes
Idag erdet den offisielle vaffelkakedagen. Alt av kaker og dessert. Hvorfor deter blitt vanlig å spise vafler på denne dagen skal Være usagt, men dagen feires over hele verden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.