Det er utrolig hvor saftig og god en vanlig Priorkylling kanblibare den får litt tid. Etter en drøy time i ovnen er kyllingen blitt fantastisk saftig og ligner slett ikke på de ferdiggrillede tørre priorkyllingene du kan kjøpe i butikken
Her kan du egentlig bare ta det du måtte finne, fylle de med skinke, spinat, mandler, valnøtter, revet ost, chiafrø, havregryn, gresk yoghurt, mel og andre ting
Eller du kan finne den i eboken min sunt snop og snacks som du også kan kjøpe på samme side. Når jeg melkesyregjærer mandler legger jeg dem i rikelig vann + 2 ss surdeigsstarter eller potent myse. Så får det stå og gjære i minst 12 timer før jeg tørker dem knuskende tørre i stekeovn eller dehydrator- aldri over 80 grader, da det raskt blir brentsmak. og du finner enda en variant i Fra jord til bord 3 i 1 som du kan kjøpe HER
Bare sjokoladekake med litt sprø kanter og lunken kjerne. Løsne litt i kantene med en myk smørkniv. Her må du sjekke med kakenål/strikkepinne, skal være bare akkurat gjennomstekt
Jeg er, som nevnt, mest glad i benøvelser når jeg skal trene hjemme, ettersom at rygg og mage kanbli litt for ensformig og "lett", men alltid kjekt å prøve noe nytt
Her kan dere lese mere om paragrafene. Plass problemer, neeeeida, he he (bare se i forrige innlegg). Jeg synes det er bra vi blir inspirert av hverandre, men
Når du skal bruke den gjør du følgende. (Du kan lage laken flere dager i forveien og bare. god rødvin med masse smak, kan erstattes av god rød saft hvis du ønsker en
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.