Jeg må fortelle dere at jeg vant Give Away hos Nilleidag,ellerjegoppdaget det idag. Det er såå mange fantastiskeinspirasjonervi får hos andre bloggere og denne ideénfikkjeg hos
GA_googleAddAttr("Tag", "oppskrifter"). Med en sommerlig rett med masse grønt som dagens gastronomiske mål, gjøv jegfriskt løs på grønnsaksskuffen i kjøleskapet
Nårjeg kommer hjem etter turen med hunden, rekker jeg akkurat å koke litt fersk pasta som jeg legger i bunnen av tallerkenen før jeg danderer kylling, epler og løk oppå og heller over sjyen
Nåopphører denne bloggen og jeg har flyttet innholdet over på en ny plattform. Da kan vi sette i gang å lage en kyllinggryte som jeg har smakt iØst-Afrika
Imitt hjerte er jegveggis, men resten av kroppen elsker dette kjøttet. Jegspistefire stykker. Små, uskyldige nøster, som er herlig å kose med, og enda herligere å spiseopp
Jeg hentet oppskriften fra en av Manuelas kokebøker. Jeg er så glad for å kunne si at min samboer er trygt plassert i stua igjen, og at det ikke var noe alvorlig galt denne gangen
Spørsmålet blir vel nå, hva spistevitil. Jeg salter og peprer rundt hele låret, legger det oppå grønnsakene, har over saft fra sitronen, legger på en kvist med rosmarin og legger tilslutt på lokket
Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskriftinspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange diggeoppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.