Jeg må fortelle dere at jeg vant Give Away hos Nilleidag,ellerjegoppdaget det idag. Det er såå mange fantastiskeinspirasjonervi får hos andre bloggere og denne ideénfikkjeg hos
eks Stange, nårjeg bare skal lage mat til meg selv. Gni gjerne innkyllinglåret med krydderblandingen noen timer før maten skaltilberedes, eller om morgenen før du drar på jobb
Jegskalgi deg min, med min begrunnelse, så kan du gjøre deg oppdin egen mening. I stede for å fokusere på hva du ikkeskalspiseviljeg råde deg til å tenke mest på de tingene du burde spise mere av
I dag skal du få oppskriften på hjemmelaget potetform med grillstekte lammekoteletter og salat. Imitt hjerte er jegveggis, men resten av kroppen elsker dette kjøttet
Hos de som er syke,altså ,her kreves det nok medisiner og da kan de følge dissetipsenejegnå er i ferd med å gi,men det vilblivanskeligere,men det er mulig
Så jeg ble kjempeglad nårjeg fant oppskrift på en sunnere pasta bolognese. Pasta er noe av det beste jeg vet, så akkurat det kan jegikke se for meg et liv uten
Mandlene vi hadde i bunnen skalnå være lokket på kaka. Nå har jeg vært borte to langhelger på rad, først var vi alle sammen iEdinburgh, så dro jeg på alene shoppingtil London for å besøke søsteren min
Den skal være ganske løs. Jeg hentet oppskriften fra en av Manuelas kokebøker. Jeg er så glad for å kunne si at min samboer er trygt plassert i stua igjen, og at det ikke var noe alvorlig galt denne gangen
Spørsmålet blir vel nå, hva spistevitil. Jeg salter og peprer rundt hele låret, legger det oppå grønnsakene, har over saft fra sitronen, legger på en kvist med rosmarin og legger tilslutt på lokket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.