Den inntreffer nemlig sjeldent, og noen dager er det deilig at bloggen er oppdatert, jobben er unnagjort, alle har planer og at tven er full av uinteressante programmer
Nå blir det fest på "gamlehjemmet". Nå er han hjemme. Jeg er så glad for å kunne si at min samboer er trygt plassert i stua igjen, og at det ikke var noe alvorlig galt denne gangen
(Det smaker nok godt med moste bær også. Uansett, her er det du trenger til 2 porsjoner (som jeg fordelte på 2 ulike smaker)4 eggehvitter4-5 ss sukrinmelis (smak deg frem for hvor søtt du vil ha det2-3 ts kakaoNoen dråper vaniljeessens1/2 ts vaniljepulver . (Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente lenger etter at det hadde gått 20 minutter, og da ble det nesten som som sjokolademousse-is
Det stemmer fortsatt selv om jeg har endret navnet denne gangen. Dette er vår favoritt og for å ha noe igjen til jul i det hele tatt måtte jeg vente helt til i dag med å lage de
Nå er det kanskje tid for å samle inn kongler, som man kan bruke til juledekorasjoner. Nå gleder jeg meg bare til å ha kvalitetstid med største gullet♥
Grove, men fluffy, sprø på toppen, fulle av bær og frukt inni, søte, men ikke så søte og kakete at de føltes helt som kake - uten at det er lett å oppnå
Smaken oppstår når proteinene brytes ned gjennom behandling / bearbeiding. Ordet er satt sammen av et adjektiv ”umai” som både kan bety velsmakende eller kjøttaktig, og ”mi” som betyr essens
Basalforbrenningen din er genetisk bestemt, men nå har vi alt konstatert at det er muskelforbrenningen som er den største kaloriomsetteren i kroppen, og denne påvirkes i veldig stor grad av din hverdag og din livsstil
Trethett/utmattelse og lite energi er det aller vanligste symptomet nårdet gjelder alle slags allergier, og dette er også tilfellet for gluten sensitivitet
Her må du sjekke med kakenål/strikkepinne, skal være bare akkurat gjennomstekt. Når man bare må. Har du noengang fått uimotståelig lyst på sjokoladekake
Nå kan jeg i det minste strikke en lue. Jeg har lært meg når nok er nok for min del og har funnet "min ting", som jeg sikkert kommer til å blogge mer om etterhvert - jeg setter meg rett og slett ned å tegner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.