Jegsynesdet er bra vi blir inspirert av hverandre, men. Den nederste er min og den andre kanjeg ikke røpe å si i tilfelle hun titter inn på bloggen min
Derfor kanjeg anbefale denne på det varmeste. Nå skal ikke jeg syte eller noe, men jeg har en middels grad av skoliose, skjevhet i ryggen, som gjør at det er enda viktigere med en god madrass
Det er rett og slett både snacks og godt å finne når lunsjen skal inntas. Dette grove knekkebrødet basert på frø lager jeg av det som jeg har i skuffer og skap, det smaker sjelden det samme hver gang jeg baker
Jeg liker kryddersild. Som du ser, det er ingen tryllekunst. Så den må jeg ha. Men det smaker helt magisk. Det er greit å ha flere sildetyper på bordet
Nå går det hele fra å se deilkat ut, til å se ut som noe heeelt annet. Du kan selvfølgelig lage pestoen fra bunn av også, det har jeg tenkt til å gjøre neste gang
Jeg har tatt utgangspunkt i at man ikke har tilgang til fersk/upasteurisert melk (det har ikke jegennå), men de fleste av oss har tilgang til litt upasteurisert ost og rømme fra velassorterte dagligvarebutikker
Det hele resulterte uansett i en smaksrik og deilig sommer-pai som jeg herved deler med deg J. Kjøpte meg en skikkelig robust pai-form på Glassmagasinet, og hadde lyst til å ta den i bruk med det samme
Jegsynes dessuten at kyllinglår smaker mer enn bryst rett og slett. Om det er noe på listen du ikke liker, så kan du bare utelate det, så enkelt er det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.