Glutenfritt og lavkarbo tykningsmiddel Til supper, sauser og dressinger. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leser over alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
Jeg ser ingen grunn til å ikke gjøre det, når det smaker deilig og har supert næringsinnhold. "Til middag også," la jegtil, "hvis ikke du er her og sørger for at jeg får i meg noe ordentlig mat
Og så gjør du så, når du gjør som Åse. ”Jeg mener det”, la han til. Til alt hell var det akkurat på prøvesmakingsdagen Riksarkivet hadde besøk av en arkivkollega fra Washington DC, USA
Når sønnen min lager Hellstrøms Bolognese, er det klart at jegspiser. En dag i første uken spiste jeg noe rent svinekjøtt til lunch – jeg husker fremdeles den store skinken vi hadde kjøpt
+ Jeg pleier å tenke protein, fett og grønnsaker nårjeg lager et måltid. Det skal sies at jegspiser langt fra alt det jeg har skrevet opp, men vi har alle forskjellige preferanser, så jeg tok med så mye jeg kunne komme på
GA_googleAddAttr("Tag", "lunsjrett"). Med en sommerlig rett med masse grønt som dagens gastronomiske mål, gjøv jeg friskt løs på grønnsaksskuffen i kjøleskapet
eks Stange, nårjeg bare skal lage mat til meg selv. Nårjeg kommer hjem etter turen med hunden, rekker jeg akkurat å koke litt fersk pasta som jeg legger i bunnen av tallerkenen før jeg danderer kylling, epler og løk oppå og heller over sjyen
Jeg lager ofte variasjoner over rotmos til for eksempel pinnekjøtt,røkte pølser eller svineknoke. eks sellerirot sammen med gulrot,pastinakk, søtpotet eller kålrot og kanskje noen broccolistilker og jordskokker, så smaker mosen mer og kan med hell brukes til pasta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.