I dag har jeg laget en nøttebunn som passer til mange forskjellige kaker. Da er jeg tilbake fra ferie og har jeg har gledet meg til å fortsette blogging om mine bakerier
Nøttebunn. bursdag, daim, daim is, daim iskake, daimis, daimiskake med nøttebunn, daimkuler, festkake, hakket daim, helgekos, hjemmelaget is, hjemmelaget iskake, is, iskake, iskake med daim, iskake med daimkuler, iskake med nøttebunn, iskake med nlttebunn, mandelbunn, mandler, nøttebunn, nøttemarengs, sjokolade
Dette er en raw vegansk mangokake på nøttebunn, med nydelig jordbær gasur av norske jordbær. Hei hei. Det har rett og slett vært tropisk her i Tromsø de siste dagene med temperaturer rett under 30 grader
Nøttebunn. *Du kan skjære til nøttebunnen og ha den i en form og tilsette moussen. Jeg stakk ut passe biter med nøttebunn og la det under moussen og hvelvet moussen på toppen
Nøttebunn. Grovhakk nøttene og sjokoladen til nøttebunnen. Avkjøl nøttebunnen i formen. Til nøttebunnen trenger du en rund, smurt kakeform på ca 24 cm i diameter. Ingredienser Nøttebunn 100 g valnøtter 100 g mørk sjokolade 100 g sukker 3 stk eggehviter Bringebæris 200 g frosne bringebær 3 stk eggeplommer 1 dl sukker 3 dl kremfløte Pynt 12 stk ferske bringebær 3 dl kremfløte Send handleliste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.