dette er såååå mye bedre enn de "naanbrødene" du kjøper på butikken. de fra butikken har ikke sprø skorpe, ikke like luftig som hjemmelaget og ikke minst så er de super seige
Disse naanbrødene med hvitløk og koriander er raske og enkle å lage og smaker helt fantastisk. Naanbrødene passer perfekt som tilbehør til de fleste Indiske matretter
Server med mynte chutney og naanbrød. Naanbrød. Naanbrød. Del kjøtt i terninger / biter. Skrell og del poteter i litt store terninger og kok møre i lettsaltet vann
Server med en god salat, og evt naanbrød dersom karbohydratene ikke er så viktige. Denne retten ble egentlig formet etter "man tager hva man haver"-prinsippet
mer krydder dersom ønskelig) og sett til sideVarm olje i en gryte på middels varmeStek kyllingbitene til de får en gylden fargeTilsett sausen og la det småkoke i ytterligere 10-12 minutterDryss på med hakket koriander og server med naanbrød og Basmatiris
Tikka Masala fra bunnen av, servert med disse saftige naanbrødene. All marineringen, og heving av naanbrødene tar tid, men innsatsen gjenspeiles virkelig i resultatet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.